Vill du jobba på Stockholms Filmskola?

Just nu söker vi en ny stjärna till tjänsten som teknikansvarig på Stockholms Filmskola.

Som teknikansvarig har du koll på all utrustning våra elever använder i utbildningen (bl a kamera, ljud- och ljusutrustning), ser till att utrustningen är komplett och fungerar inför varje utlåning, och gör enklare reparationer vid behov. Du har även handledning med eleverna i programmen vi använder (Adobe Premiere Pro, Avid Pro Tools). Vid behov är du teknisk support till både lärare och elever.

Teknikansvarige har också ett övergripande ansvar för skolans lokaler, såsom lektionssalar, klipprum och filmstudios. Du bokar lokaler för lektioner och filminspelning. Du har kontinuerlig överblick över schemat och förbereder inför föreläsningar och genomgångar, både med bord och stolar, men även med teknik för t ex videouppspelning. Du har kontakt med lärare och gästföreläsare inför deras lektioner och stämmer av vad för teknik de behöver. Vid behov byter du proppar som gått och löser enkla problem när t ex en router slutar fungera. Det är också teknikansvarige som har ansvar för säkerheten på skolan, genom att bl a gå igenom säkerhetsrutiner för utrustning med eleverna och rutiner vid brand eller utrymning.

Vid våra evenemang som hålls på externa biografer, är det du som bokar lokal, planerar innehåll och kontrollerar att all teknik finns på plats och fungerar.

För att du ska passa för tjänsten tror vi att du har gått någon utbildning i filmproduktion och har jobbat på något vis med den utrustning vi använder. Du behöver vara strukturerad och noggrann, och hög stresstålighet är en viktig egenskap då det ofta är ett snabbt tempo, och problem kan uppstå som behöver lösas snabbt.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, som inleds med en provanställning på sex månader. Tillträde i augusti. Sök gärna tjänsten så snart som möjligt då vi går igenom annonser löpande, dock senast den 15 april. Du ansöker genom att maila ditt cv och ett personligt brev till info@stockholmsfilmskola.com.