Vårterminen är här med full fart

[:sv]Vårterminen är här med full fart och eleverna i PRAKTISK FILM 1 och PRAKTISKT FILM 2 är mitt uppe i arbetet med sina olika filmprojekt.

[distance1]

[ezcol_2third]Eleverna i PRAKTISK FILM 1 har just spelat in sina studiofilmer och är nu i postproduktion. Under en månads tid har fyra grupper arbetat i team för att förverkliga en gemensam vision. Filmerna går under arbetstitlarna TOXIC, ATHENA, NUKE THE WHALES och LIBRARY DAY.

Bilden är från inspelningen av filmen TOXIC[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]

[/ezcol_1third_end]

[ezcol_2third]

Eleverna i PRAKTISK FILM 2 har precis avslutat inspelningen av deras 16 mm filmer och är just nu i förproduktion av slutfilmerna. Filmerna går under arbetstitlarna KRÄFTKALASET, ÄNNU EN JÄVLA DAG och SKRIVMASKINEN. Vi ser med spänning fram emot att se slutresultaten.

[distance1]

Bilden är från inspelningen av filmen med arbetstiteln KRÄFTKALASET.

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

[distance1]

Våra inspirationsseminarier är ett viktigt komplement till den praktiska undervisningen på Stockholms Filmskola.

[distance1]

Måndagen den 5 mars välkomnade vi Josef Fares till vårterminens första omgång av Stockholms Filmskolas inspirationsseminarier för unga filmentusiaster på Klarabiografen. Fares bjöd på ett inspirerande samtal om hans resa in i filmvärlden där han bland mycket annat pratade om vikten att alltid tro på sin idé och att aldrig ge upp. I samband med seminariet visas filmen Zozo.

[:]