Lena Blom är årets utbildningsstipendiat!

Rektor Marcelo Racana presenterar visningen.

Lördagen den 14 december hade vi vinterns filmvisning på Bio Victoria i Stockholm. Vi bjöd på ett urval av studenternas produktioner från hösten för en fullsatt salong, och årets utbildningsstipendium om 40,000 kr delades ut.

“Filmskaparens spännande arbete kräver kreativitet och mängder av hårt slit för att resultatet, filmen, skall fånga och beröra.

Årets stipendiat, har med sitt ödmjuka sätt visat engagemang och omsorg både för arbetet och för sina kollegor. Med entusiasm och en stor improvisationsförmåga, oavsett hur svåra uppgifterna varit, har hen löst dem med glans. Hen är dessutom en uppskattad kamrat som tar sig an alla uppdrag med en trevlig och positiv attityd. Styrelsen har därför med stor glädje beslutat, att med detta stipendium om fyrtio tusen kronor, uppmuntra Lena Blom i hennes strävan att bli ytterligare en av skolans framgångsrika stjärnor inom filmens värld.”

Stort grattis till Lena och enormt tack till alla våra engagerade, hårt arbetande, kreativa och fantastiska studenter för denna termin! Vi ser fram emot nästa termin och alla kommande produktioner. Ett jättetack även till våra dedikerade lärare som gör ett fantastiskt jobb!

Årets stipendiat Lena Blom i mitten, med styrelsemedlemmar bakom. Längst till höger rektor Marcelo Racana.
Programmet till vinterns biovisning.