KURSER
KORTARE KURSER
INOM OLIKA
OMRÅDEN

Förutom vår heltidsutbildning i Praktisk Film erbjuder vi flera mindre kurser och workshops. Här nedan ser du vilka som är aktuella just nu! Håll gärna utkik här då vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information när nya kurser börjar.

Hittar du inte just den kursen du söker? Maila oss gärna ditt kursförslag!


MAILA OSSPRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET


INTENZIO

Vår populära intensivkurs i filmproduktion! Kursen lär dig grunderna i alla yrkesinriktningarna: manus, regi, foto, ljud, klippning, produktion.

Film är en kollektiv konstart, och i den här kursen får du den praktik och det nätverk du behöver för att ta dig vidare med ditt filmskapande.


LÄS MER OCH ANSÖK

ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN

”Att stå framför kameran” är en helgworkshop riktad mot skådespelare som vill arbeta med film. Deltagarna kommer att stå framför kameran och bakom den. De kommer att agera ensamma och i samspel med andra deltagare. Deltagarna kommer att lära sig att träna med att skapa ”rum” för sig själva och sitt skådespeleri i det trånga ”scenrummet” framför kameran.

LÄS MER OCH ANSÖK

SAGT AV TIDIGARE ELEVER


VÅR PROFIL

Hos oss på Stockholms Filmskola hittar du drivna lärare, personal och kurskamrater som är beredda att gå in till 100%. Vi anser att våra elever är en del av filmbranschen och vi driver undervisningen så att den är så nära branschens krav som möjligt. Vi tycker det är viktigt att möta och se varje student individuellt och handleda studenten både konstnärligt, socialt och personligt utifrån studentens behov.LÄS MER OM SKOLAN

Stockholms Filmskola är en dedikerad utbildning som fokuserar helt på praktisk film.


OM STOCKHOLMS FILMSKOLA