Från ett kringresande campus för filmstudenter – hälsning från Italien! 🇮🇹

Just nu befinner sig tre av våra avgångselever från förra året i Italien för att delta i CinemadaMare, ett resande campus för filmstudenter från hela världen. Det är det största mötet för unga filmskapare i världen, med mer än 300 deltagare från över 65 olika länder.
🎬
Förutom att delta i workshops och masterclasser, gör studenterna filmer tillsammans, från manusbearbetning till filminspelning och redigering, medan de reser runt i Italien.
📽
Tack vare vårt samarbete med CinemadaMare erbjuder vi ett stipendium som kommer att delas ut till en internationell student på festivalen, som senare kommer till vår skola för att gå en av våra kurser. Mycket spännande och precis den sorts internationella utbyten som vi älskar att stödja!
🌟
Håll ögonen öppna på Instagram för fler uppdateringar från Italien.

På fotot från vänster till höger: Elis Persson Faber, Tilde Knibestöl och Ellen Haag.