ANMÄLAN TILL KURSEN:

ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN 4-6 OKTOBER 2019

 

Du anmäler dig till vår workshop genom att fylla i nedanstående formulär.

Glöm inte att läsa igenom villkoren innan du skickar in din anmälan!

Observera att din anmälan inte är komplett förrän kursavgiften blivit betald. Du faktureras kursavgiften inom kort efter att vi mottagit din anmälan.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor!Hur hörde du talas om Stockholms Filmskola och vad fick dig att söka hit?

OM STOCKHOLMS FILMSKOLA

Stockholms Filmskola är en ideell förening med organisationsnummer 802014-4187 som bedriver utbildningsverksamhet utan vinstsyfte. Verksamheten finansieras uteslutande med studenternas terminsavgifter.

Filmskolan har stadgar, styrelse och en anställd konstnärlig ledare/rektor. Filmskolan äger viss teknisk utrustning och engagerar erforderlig lärarkompetens.


ANMÄLAN TILL KURS

Anmälan till Filmskolans utbildning Att stå framför kameran görs via formulär på hemsidan. Anmälan till kursen stänger den 20 september.

Sökande som antas till utbildningen underrättas om detta skriftligen per epost till den i ansökan angivna adressen. I samband med anmälan faktureras deltagaren kursavgiften. Först när betalningen av kursavgiften inkommit till Stockholms Filmskola är anmälan komplett.


EFTER AVSLUTAD KURS

Efter avslutad kurs utfärdas ett kursintyg till den deltagande.


KURSAVGIFTEN

Total kursavgift är 3.700 SEK.

Kursavgiften faktureras via epost till den adress som angetts vid anmälan, med ett förfallodatum 7 dagar framåt.


BETALNINGSVILLKOR

Betalning sker enligt faktura. Vid utebliven betalning är anmälan inte komplett, och den sökandes plats på kursen går vidare till annan sökande.

Om sökande som antagits till kursen och därtill erlagt kursavgiften, väljer att inte gå kursen återbetalas inte kursavgiften.