Vårterminen är här med full fart

Vårterminen är här med full fart och eleverna i PRAKTISK FILM 1 och PRAKTISKT FILM 2 är mitt uppe i arbetet med sina olika filmprojekt.
Eleverna i PRAKTISK FILM 1 har just spelat in sina studiofilmer och är nu i postproduktion. Under en månads tid har fyra grupper arbetat i team för att förverkliga en gemensam vision. Filmerna går under arbetstitlarna TOXIC, ATHENA, NUKE THE WHALES och LIBRARY DAY.
Bilden är från inspelningen av filmen TOXIC

Eleverna i PRAKTISK FILM 2 har precis avslutat inspelningen av deras 16 mm filmer och är just nu i förproduktion av slutfilmerna. Filmerna går under arbetstitlarna KRÄFTKALASET, ÄNNU EN JÄVLA DAG och SKRIVMASKINEN. Vi ser med spänning fram emot att se slutresultaten.
Bilden är från inspelningen av filmen med arbetstiteln KRÄFTKALASET.

Våra inspirationsseminarier är ett viktigt komplement till den praktiska undervisningen på Stockholms Filmskola.
Måndagen den 5 mars välkomnade vi Josef Fares till vårterminens första omgång av Stockholms Filmskolas inspirationsseminarier för unga filmentusiaster på Klarabiografen. Fares bjöd på ett inspirerande samtal om hans resa in i filmvärlden där han bland mycket annat pratade om vikten att alltid tro på sin idé och att aldrig ge upp. I samband med seminariet visas filmen Zozo.

Recommended Posts