ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN

Helgkurs för skådespelare

Detta är vår populära träningskurs för skådespelare där vi undersöker skådespelarens arbete i filmmediet. Du lär dig mer om vad kameran gör och hur du förhåller dig till den samt hur du som skådespelare gör för att skapa ”rum” för dig själv och ditt skådespeleri. Deltagarna får instruktioner och värdefull utbildning i filmskådespel, ensamma och i samspel med andra skådespelare. I kursen ingår både teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete.

Just nu har vi inga nya kursstarter inplanerade! Vill du bli informerad om när nästa kurs hålls? Maila oss och berätta att du är intresserad!

MAILA OSS
Utbildningens namn:Att stå framför kameran
Nivå:Helgkurs, intensiv
Studietakt:Helg
Omfattning:3 dagar, 17 timmar
Utbildningsperiod:Inga datum tillgängliga
Sista ansökan:Meddelas inför nästa tillfälle
Krav på kursintyg:Efter genomförd kurs utfärdas ett kursintyg
Studieavgift:5.950 SEK
CSN?:Nej

OM KURSEN

Du som redan har tagit de första stegen som filmskådespelare vet att konkurrensen är stenhård oavsett om det är fiction, tv eller information. Att stå framför en kamera kräver kunskap och träning och det är nödvändigt att få professionell handledning i det.

Att Stå Framför Kameran är en träningskurs för skådespelare som vill arbeta med film. Deltagarna kommer att stå framför kameran och bakom den. De kommer att agera ensamma och i samspel med andra deltagare. Deltagarna kommer att lära sig att träna med att skapa ”rum” för sig själv och sitt skådespeleri i det trånga ”scenrummet” framför kameran, både genom teoretiska föreläsningar och praktiska övningar.

HUR?

Kursen är en helgkurs med start på fredagen kl 18-21, därefter lördag och söndag kl 9-16.

Max antal: 12 deltagare

Plats: Karusellplan 13, 2 tr. T-bana Midsommarkransen

Kursavgift: 5.950 SEK

HAR DU FLER FRÅGOR? HÖR AV DIG!

MAILA OSSPRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

VEM ÄR KURSEN FÖR?

Kursen är för dig som vill gå djupare in och utveckla de kunskaper du redan har. Det är för dig som vill bli handledd av en erfaren regissör. Kursen är för dig som på allvar vill ta dig vidare i ditt skådespeleri och förfina din teknik.

Du måste ha en viss erfarenhet av skådespeleri i teater och i film.

Att sta framfor kameran

ANSÖKAN TILL

ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN

Här brukar ansökningsformuläret för kursen finnas. Just nu är ansökan stängd då vi inte har några nya kursstarter inplanerade!

Är du intresserad av att gå kursen och vill veta när nästa tillfälle ges? Maila oss och berätta att du är intresserad, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga kursstarter eller evenemang vi anordnar!

MAILA OSSPRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

VILLKOR OCH BETALNINGSINFORMATION

OM STOCKHOLMS FILMSKOLA

Stockholms Filmskola är en ideell förening med organisationsnummer 802014-4187 som bedriver utbildningsverksamhet utan vinstsyfte. Verksamheten finansieras uteslutande med studenternas terminsavgifter.

Filmskolan har stadgar, styrelse och en anställd konstnärlig ledare/rektor. Filmskolan äger viss teknisk utrustning och engagerar erforderlig lärarkompetens.

ANTAGNING TILL KURS

Ansökan om deltagande i Filmskolans utbildning Att stå framför kameran skall göras genom formuläret ovan och vara skolan tillhanda senast det datum som annonseras på denna sida.

Sökande som antas till utbildningen underrättas om detta skriftligen per e-post till den i ansökan angivna adressen.

EFTER AVSLUTAD KURS

Efter avslutad kurs utfärdas ett kursintyg till den deltagande.

KURSAVGIFTEN

Total kursavgift är 5.950 SEK.

Efter din anmälan till kursen Att stå framför kameran faktureras du kursavgiften via e-post. Betalningen ska vara oss tillhanda senast det datum som anges på fakturan, annars kan du nekas plats på kursen. När din betalning har kommit till oss är din plats på kursen bekräftad.

BETALNINGSVILLKOR

Kursavgiften faktureras studenten eller en av studenten anvisad enskild firma eller juridisk person. Vid utebliven betalning enligt faktura kommer lagstadgade avgifter att debiteras.

Om sökande till kursen Att stå framför kameran väljer att inte påbörja utbildningen skall Filmskolan skriftligen underrättas om detta snarast. Om kursavgiften redan betalats, har den sökandes plats redan bekräftats, och kursavgiften återbetalas ej vid avhopp.

LÄS MER OM SKOLAN

Stockholms Filmskola är en dedikerad utbildning som satsar helt på praktisk film.

OM STOCKHOLMS FILMSKOLA