Grattis Louise – vår första utbildningsstipendiat!

I helgen gick vår filmvisning av stapeln, där vi visade upp några utav guldkornen som våra elever producerat under höstterminen på Bio Victoria. Vi fick se massa bra kortfilm och en god inblick i vad våra fantastiska elever ägnat sig åt!

Förutom filmvisning delades också Stockholms Filmskolas första utbildningsstipendium ut, till eleven Louise Alexandersson med följande motivering:

”Det växande filmmediet erbjuder nya och spännande yrkesval. Stockholms Filmskolas studenter får under utbildningen prova olika inriktningar för att därigenom hitta ”sitt” yrke. Vår stipendiat har utvecklat en enastående organisatorisk och arbetsledande kompetens vilket gör att styrelsen beslutat, att med detta stipendium på fyrtio tusen kronor, uppmuntra Louise Alexandersson i hennes strävan att bli ytterligare en av skolans lysande stjärnor bakom kameran.”

På bilden från vänster: rektor Marcelo Racana, Louise Alexandersson och styrelseordförande för Föreningen Stockholms Filmskola Peter Yngen.

Louise har varit en fantastisk producent, och vi är så glada att kunna ge henne ytterligare möjligheter att utvecklas. Grattis från oss alla på skolan, vi ser fram emot nästa termin!

På bilderna nedan ser vi styrelseordförande Peter Yngen läsa upp motiveringen och Louise Alexandersson som tar emot gratulationer från rektor Marcelo Racana.

Recommended Posts