TO ACT IN FRONT OF THE CAMERA


Weekend workshop for actors
This page will soon be available in English!


Detta är vår populära träningskurs för skådespelare där vi undersöker skådespelarens arbete i filmmediet. Du lär dig mer om vad kameran gör och hur du förhåller dig till den samt hur du som skådespelare gör för att skapa “rum” för dig själv och ditt skådespeleri. Deltagarna får instruktioner och värdefull utbildning i filmskådespel, ensamma och i samspel med andra skådespelare. I kursen ingår både teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete.


UTBILDNINGSLEDARE

Olof Leth, manusförfattare, skådespelare och regissör. Aktuell som skapare av den uppmärksammade ungdomsserien BOYS.

Utbildningens namn:Att stå framför kameran
Nivå:Helgkurs, intensiv
Studietakt:Helg
Omfattning:3 dagar, 17 timmar
Utbildningsperiod:Inget datum bestämt ännu
Sista ansökan:Datum kommer
Krav på kursintyg:Efter genomförd kurs utfärdas ett kursintyg
Studieavgift:5.950 SEK
CSN?:Nej

OM KURSEN

Du som redan har tagit de första stegen som filmskådespelare vet att konkurrensen är stenhård oavsett om det är fiction, tv eller information. Att stå framför en kamera kräver kunskap och träning och det är nödvändigt att få professionell handledning i det.

Att Stå Framför Kameran är en träningskurs för skådespelare som vill arbeta med film. Deltagarna kommer att stå framför kameran och bakom den. De kommer att agera ensamma och i samspel med andra deltagare. Deltagarna kommer att lära sig att träna med att skapa “rum” för sig själv och sitt skådespeleri i det trånga ”scenrummet” framför kameran, både genom teoretiska föreläsningar och praktiska övningar.


HUR?

Kursen är en helgkurs med start på fredagen kl 18-21, därefter lördag och söndag kl 9-16.

Max antal: 12 deltagare

Plats: Karusellplan 13, 2 tr. T-bana Midsommarkransen

Kursavgift: 5.950 SEK


Vi har inget datum för nästa kursstart fastställt ännu. Maila oss gärna och låt oss veta att du är intresserad, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du info om när nästa kurs startar!

MAILA OSSPRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

VEM ÄR KURSEN FÖR?

Kursen är för dig som vill gå djupare in och utveckla de kunskaper du redan har. Det är för dig som vill bli handledd av en erfaren regissör. Kursen är för dig som på allvar vill ta dig vidare i ditt skådespeleri och förfina din teknik.

Du måste ha en viss erfarenhet av skådespeleri i teater och i film.


Att sta framfor kameran


LÄS MER OM SKOLAN

Stockholms Filmskola är en dedikerad utbildning som satsar helt på praktisk film.


OM STOCKHOLMS FILMSKOLA