NYHETSBREV FRÅN

          STOCKHOLMS

         FILMSKOLA

STOCKHOLMS FILMSKOLA

PRESENTERAR:

FREDRIK WIKSTRÖM

NICASTRO


MAILA OSS


SOCIAL VIDEO

Vissa saker ska kommuniceras NU! Personliga, rörliga ögonblicksbilder förmedlar kunskap, känslor och idéer på ett effektivt och kraftfullt sätt.

I temakurserna under Baskurs Social Video får du lära dig både teori och praktik för att producera och publicera rörlig bild för internet –  sociala medier, hemsida, blogg, etc.

LÄS MER OCH ANSÖK

INTENZIO

Vår populära intensivkurs i filmproduktion! Kursen lär dig grunderna i alla yrkesinriktningarna: manus, regi, foto, ljud, klippning, produktion.

Film är en kollektiv konstart, och i den här kursen får du den praktik och det nätverk du behöver för att ta dig vidare med ditt filmskapande.


LÄS MER OCH ANSÖK

ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN

”Att stå framför kameran” är en helgworkshop riktad mot skådespelare som vill arbeta med film. Deltagarna kommer att stå framför kameran och bakom den. De kommer att agera ensamma och i samspel med andra deltagare. Deltagarna kommer att lära sig att träna med att skapa ”rum” för sig själva och sitt skådespeleri i det trånga ”scenrummet” framför kameran.

LÄS MER OCH ANSÖK

VÅR PROFIL

Hos oss på Stockholms Filmskola hittar du drivna lärare, personal och kurskamrater som är beredda att gå in till 100%. Vi anser att våra elever är en del av filmbranschen och vi driver undervisningen så att den är så nära branschens krav som möjligt. Vi tycker det är viktigt att möta och se varje student individuellt och handleda studenten både konstnärligt, socialt och personligt utifrån studentens behov.SAGT AV TIDIGARE ELEVER


LÄS MER OM SKOLAN

Stockholms Filmskola är en dedikerad utbildning som fokuserar helt på praktisk film.


OM STOCKHOLMS FILMSKOLA